Vacatures

Paraveterinair Plus Amsterdam

Wij zijn opzoek naar paraveterinairen die bewust niet meer in een praktijk willen werken. Er is per direct ft en pt plaats voor tijdelijk en vast bij een bedrijf/kantoor actief binnen de dierenbranche. Jij moet denken aan een administratieve customer service vacature waarbij jij jouw paraveterinaire kennis inzet.  Mail ons gerust voor meer info!

Dierverzorger met artikel 12/13

Assisi zoekt per direct een dierverzorger met artikel 12/13 in het bezit voor een fulltime vacature bij een ziekenhuis in Amsterdam. Meer informatie via info@assisi.nl


FT Junior backoffice medewerker (Utrecht)

Zoek jij een ft kantoorbaan? Als klanten helpen jouw ding is, orderverwerking jou aanspreekt, jij jouw talen spreekt en jij collega's graag helpt, dan hebben wij wellicht De baan voor jou! Maak jouw wensen kenbaar via info@assisi.nl dan berichten wij jou!

Zomerbaan per direct 30 uur Oost brabant

Ben jij net klaar met jouw studie of zit jij in jouw wachttijd ? Dan is er een leuke customer service functie bij een webshop binnen de dierenbranche. Zeer goede kennis van Excel is een must, klantvriendelijkheid ook ;-) Mail ons gerust voor meer informatie!

Voedingsdeskundige voor diverse projecten (pt) Bijbaan Super Premium honden- en kattenvoer, NL

Wij zijn op zoek naar assertieve en communicatief vaardige mensen voor het geven van deskundige adviezen in het dierenspeciaalzakenkanaal. Het betreft een vaste bijbaan voor mininaal een half jaar. Na een gedegen training ga jij in jouw woonomgeving op zaterdag aan het werk. Ben jij commercieel, heb jij kennis van voeding en rassen, ben jij representatief, flexibel en heb jij beschikking (evt lenen) over vervoer? Wat ouder? geen probleem! Mail snel voor meer informatie! 

Diverse technische functies (FT) Utrecht

Er zijn op zowel MLO- als HLO niveau diverse technische functies binnen bij Assisi voor een research organisatie. Ervaring als laboratorium technicus, biotechnicus, medewerker proefstof en monsterbeheer, of HSE manager ? Laat het ons horen via info@assisi.nl en wij nemen contact met jou op.

Zomerbaan studenten diergeneeskunde

Ben jij een student diergeneeskunde en kun jij in de zomer ongeveer 6 weken fulltime werken in Amsterdam ? Mail ons dan gerust voor meer info!

Flex Sales Force krachten gezocht

Wij zijn altijd opzoek naar goede commerciële accountmanagers met sales ervaring voor onze Flex Sales Force. Dit werk is vaak projectmatig (bijvoorbeeld bij een productintroductie), of voor een zwangerschapsverlof. Mail ons voor de mogelijkheden in het veterinaire- of dierenspeciaalzakenkanaal. .Mail voor meer informatie!


Merchandiser België (NL - FR) pt

Voor een opdrachtgever van ons zoeken wij een commerciële man/vrouw met vanuit de opleiding kennis van diervoeding hond/kat t.b.v. adviserende verkoopactiviteiten in het dierenspeciaalzakenkanaal. Verkoopervaring? Spreek jij ook nog eens Frans? Mail ons dan snel voor meer info!