Vacatures

Paraveterinair/Student diergeneeskunde ft zomerbaan

Assisi heeft een tijdelijke baan voor een paraveterinair met flink wat recente praktijkervaring (bij voorkeur bij meerdere praktijken) of een student diergeneeskunde die per direct een team op een kantoor kan ondersteunen in de omgeving van Amsterdam (36 uur) voor de periode van 3 maanden. Sta jij stevig in de schoenen en zijn teleurgestelde klanten door jouw empatisch vermogen weer snel tevreden? Stuur dan een mailtje naar info@assisi.nl voor meer informatie.  Mail ons gerust voor meer info!

Social/Email junior marketeer (ft)

Ben jij een moderne out of the box denkende stressbestendige marketeer en is social media en email marketing helemaal jouw ding ?  Zoek jij een fulltime job om jouw kennis lekker praktisch in te zetten en ben jij ook nog eens genegen om collega's te helpen binnen een kleinere bureausfeer in Noord-Brabant? Retailervaring is een must, net als een 'vlotte pen'. Ervaring met photoshop, illustrator en kennis van HTML/CSS en SEO/SEA is mooi meegenomen! Meer informatie via info@assisi.nl


Diverse technische functies (FT) Utrecht

Er zijn op zowel MLO- als HLO niveau diverse technische functies binnen bij Assisi voor een research organisatie. Ervaring als laboratorium technicus, biotechnicus, medewerker proefstof en monsterbeheer, of HSE manager ? Laat het ons horen via info@assisi.nl en wij nemen contact met jou op.

Content schrijven webshop tijdelijk

Is content schrijven jouw ding en kun jij per direct in de pen klimmen? Stuur dan een bericht naar info@assisi.nl dan kunnen wij kijken of jouw schrijfstijl past bij onze opdrachtgever en jij tijdelijk kunt helpen om extra teksten te creëren! 

Dierverzorgers Amsterdam & Groningen, als zomerbaan met aansluitend evt. BBL!

Assisi is per direct opzoek naar FT studenten diergeneeskunde of dierverzorgers voor een ziekenhuis in Amsterdam en Groningen. Een aansluitend BBL-traject (minimaal niveau 3 dierverzorging) per september 2017 is een optie voor de dierverzorgers. Mail snel voor meer informatie! 

Voedingsdeskundige voor diverse projecten (pt) Bijbaan Super Premium honden- en kattenvoer, NL

Wij zijn op zoek naar assertieve en communicatief vaardige mensen voor het geven van deskundige adviezen in het dierenspeciaalzakenkanaal. Het betreft een vaste bijbaan voor mininaal een half jaar. Na een gedegen training ga jij in jouw woonomgeving op zaterdag aan het werk. Ben jij commercieel, heb jij kennis van voeding en rassen, ben jij representatief, flexibel en heb jij beschikking (evt lenen) over vervoer? Wat ouder? geen probleem! Mail snel voor meer informatie! 

Paraveterinair Plus

Wij zijn altijd op zoek naar paraveterinairen met extra competenties vanuit ander opleidingen of ervaring die bewust niet meer in een praktijk willen werken. Mail ons gerust voor meer info!

Per direct rayonmanager / vertegenwoordiger West NL

Geen vakantie? Ervaring als vertegenwoordiger /rayonmanager ? Kun jij per direct aan de slag in het Westen van NL t.b.v. het dierenspeciaalzakenkanaal ? Laat het ons weten via info@assisi.nl

Team Assistente (ft) Oost-Brabant

Ben jij een echte ondersteuner ? Zie jij als het ware werk, ben jij communicatief vaardig, klantvriendelijk, is geen hulpvraag aan de telefoon jou teveel? Kun jij tegen een stootje en een 'lekkere' werkdruk? Heb jij paraveterinaire ervaring waardoor jij de branche kent? Dan is dit wellicht jouw baan! Meer informatie via info@assisi.nl

Consulentes voor het geven van Huisdierparty's (PT) Bijbaan

Wij zijn in heel NL opzoek naar consulentes die als bijbaan middels home selling van goede producten voor honden, katten en of paard/pony, op provisie basis party's willen organiseren. Jij bepaalt zelf de frequentie en werktijden en krijgt professionele ondersteuning. Ben jij zelfstandig, enthousiast en verkoop jij graag adviserend? Mail ons dan gerust voor meer info!

Flex Sales Force krachten gezocht

Wij zijn altijd opzoek naar goede commerciële accountmanagers met sales ervaring voor onze Flex Sales Force. Dit werk is vaak projectmatig (bijvoorbeeld bij een productintroductie), of voor een zwangerschapsverlof. Mail ons voor de mogelijkheden in het veterinaire- of dierenspeciaalzakenkanaal. .Mail voor meer informatie!


Merchandiser België (NL - FR) pt

Voor een opdrachtgever van ons zoeken wij een commerciële man/vrouw met vanuit de opleiding kennis van diervoeding hond/kat t.b.v. adviserende verkoopactiviteiten in het dierenspeciaalzakenkanaal. Verkoopervaring? Spreek jij ook nog eens Frans? Mail ons dan snel voor meer info!