https://www.linkedin.com/company/assisi/

Vacatures

Sales; product introductie dierenspeciaalzakenkanaal tijdelijk

Voor een opdrachtgever van ons zoeken wij voor een productintroductie in het dierenspeciaalzakenkanaal een aantal super enthousiaste kanjers die weten hoe je moet verkopen. Lekker met een tijdelijke lease auto op stap en 'knallen'. Intentie is een maand of 2 à 3 fulltime, maar wellicht is wat minder uren ook haalbaar en langer ook als het goed loopt. Mail je reactie met wensen vooral, dan kijken wij of het aansluit! Mail ons voor meer info!

Biotechnicus

Heb jij ervaring als Biotechnicus? Wij hebben een mooie vacature in Amsterdam. Bericht ons via info@assisi.nl en wij nemen contact met jou op.

Proefdierverzorger met artikel 12/13

Assisi zoekt per direct een dierverzorger met artikel 12/13 in het bezit voor een fulltime vacature bij een ziekenhuis in Amsterdam. Meer informatie via info@assisi.nl


FT Junior backoffice medewerker (Utrecht)

Zoek jij een ft kantoorbaan? Als klanten helpen jouw ding is, orderverwerking jou aanspreekt, jij jouw talen spreekt en jij collega's graag helpt, dan hebben wij wellicht De baan voor jou! Maak jouw wensen kenbaar via info@assisi.nl dan berichten wij jou!

Assistent Breeder manager

Bijbaan Breeder Assistent. Past het fokkerswereldje bij jou? Lijkt het jou leuk om op shows door het hele land en evenementen zoals de huishoudbeurs, Animal event etc. de breeder manager van een super premium A-merk honden- en kattenvoeding vol enthousiasme te ondersteunen? Interesse? Mail voor meer informatie!


Voedingsdeskundige voor diverse projecten (pt) Bijbaan Super Premium honden- en kattenvoer, NL

Wij zijn op zoek naar assertieve en communicatief vaardige mensen voor het geven van deskundige adviezen in het dierenspeciaalzakenkanaal. Het betreft een vaste bijbaan voor mininaal een half jaar. Na een gedegen training ga jij in jouw woonomgeving op zaterdag aan het werk. Ben jij commercieel, heb jij kennis van voeding en rassen, ben jij representatief, flexibel en heb jij beschikking (evt lenen) over vervoer? Wat ouder? geen probleem! Mail snel voor meer informatie! 

Paraveterinair Plus Amsterdam

Wij zijn opzoek naar paraveterinairen die bewust niet meer in een praktijk willen werken. Er is per direct ft en pt plaats voor tijdelijk en vast bij een bedrijf/kantoor actief binnen de dierenbranche. Jij moet denken aan een administratieve customer service vacature waarbij jij jouw paraveterinaire kennis inzet.  Mail ons gerust voor meer info!