Vacatures

Bedrijfsleider Dierenpension ft Oost Groningen

Heb jij ervaring in een leidinggevende rol? Serieuze ervaring met honden (roedels). Weet jij wat holistisch betekend? Dan hebben wij ten Oosten van Groningen wellicht een pracht vacature voor jou mits jij een 'aanpakker' bent! Bericht ons via info@assisi.nl en wij nemen contact met jou op.

Dierverzorger met artikel 12/13

Assisi zoekt per direct een dierverzorger met artikel 12/13 in het bezit voor een fulltime vacature bij een ziekenhuis in Amsterdam. Meer informatie via info@assisi.nl


Voedingsdeskundige voor diverse projecten (pt) Bijbaan Super Premium honden- en kattenvoer, NL

Wij zijn op zoek naar assertieve en communicatief vaardige mensen voor het geven van deskundige adviezen in het dierenspeciaalzakenkanaal. Het betreft een vaste bijbaan voor mininaal een half jaar. Na een gedegen training ga jij in jouw woonomgeving op zaterdag aan het werk. Ben jij commercieel, heb jij kennis van voeding en rassen, ben jij representatief, flexibel en heb jij beschikking (evt lenen) over vervoer? Wat ouder? geen probleem! Mail snel voor meer informatie! 

Flex Sales Force krachten gezocht

Wij zijn altijd opzoek naar goede commerciële accountmanagers met sales ervaring voor onze Flex Sales Force. Dit werk is vaak projectmatig (bijvoorbeeld bij een productintroductie), of voor een zwangerschapsverlof. Mail ons voor de mogelijkheden in het veterinaire- of dierenspeciaalzakenkanaal. .Mail voor meer informatie!


Paraveterinair Plus Amsterdam

Wij zijn opzoek naar paraveterinairen die bewust niet meer in een praktijk willen werken. Er is per direct ft en pt plaats voor tijdelijk en vast bij een bedrijf/kantoor actief binnen de dierenbranche. Jij moet denken aan een administratieve customer service vacature waarbij jij jouw paraveterinaire kennis inzet.  Mail ons gerust voor meer info!

FT Junior backoffice medewerker (Utrecht)

Zoek jij een ft kantoorbaan? Als klanten helpen jouw ding is, orderverwerking jou aanspreekt, jij jouw talen spreekt en jij collega's graag helpt, dan hebben wij wellicht De baan voor jou! Maak jouw wensen kenbaar via info@assisi.nl dan berichten wij jou!

Merchandiser België (NL - FR) pt

Voor een opdrachtgever van ons zoeken wij een commerciële man/vrouw met vanuit de opleiding kennis van diervoeding hond/kat t.b.v. adviserende verkoopactiviteiten in het dierenspeciaalzakenkanaal. Verkoopervaring? Spreek jij ook nog eens Frans? Mail ons dan snel voor meer info!