Vacatures

FT Junior backoffice medewerker (Utrecht)

Zoek jij een ft kantoorbaan? Als klanten helpen jouw ding is, orderverwerking jou aanspreekt, jij jouw talen spreekt en jij collega's graag helpt, dan hebben wij wellicht De baan voor jou! Maak jouw wensen kenbaar via info@assisi.nl dan berichten wij jou!

Administratie jouw ding ? (PT) Utrecht/Adam

Administratie/cijfers, jouw ding en heb jij om die reden ook een opleiding gevolgd en er inmiddels een paar jaar ervaring mee ? Wij hebben een mooie parttime functie voor jou net onder Amsterdam bij een pracht bedrijf in de dierenbranche. Ervaring met SAP heeft een dikke pré!  Meer informatie via info@assisi.nl


Diverse technische functies (FT) Utrecht

Er zijn op zowel MLO- als HLO niveau diverse technische functies binnen bij Assisi voor een research organisatie. Ervaring als laboratorium technicus, biotechnicus, medewerker proefstof en monsterbeheer, of HSE manager ? Laat het ons horen via info@assisi.nl en wij nemen contact met jou op.

Paraveterinair Plus

Wij zijn altijd op zoek naar paraveterinairen met extra competenties vanuit ander opleidingen of ervaring die bewust niet meer in een praktijk willen werken. Mail ons gerust voor meer info!

Voedingsdeskundige voor diverse projecten (pt) Bijbaan Super Premium honden- en kattenvoer, NL

Wij zijn op zoek naar assertieve en communicatief vaardige mensen voor het geven van deskundige adviezen in het dierenspeciaalzakenkanaal. Het betreft een vaste bijbaan voor mininaal een half jaar. Na een gedegen training ga jij in jouw woonomgeving op zaterdag aan het werk. Ben jij commercieel, heb jij kennis van voeding en rassen, ben jij representatief, flexibel en heb jij beschikking (evt lenen) over vervoer? Wat ouder? geen probleem! Mail snel voor meer informatie! 

Franchisenemer dierenpension Nederland

Een eigen dierenpension altijd al een wens geweest? Start je eigen vestiging van een uniek biologisch dierenpension in huiselijke sfeer! Heb jij er ook altijd van gedroomd om je eigen opvang voor honden te starten? Weet je alleen niet hoe of ontbreekt het je aan financiële middelen? Dan is dit dé kans om je droom waar te maken en je wens te vervullen! Heb je een ondernemersgeest, woon je in het buitengebied, heb je tenminste 100 m2 vrij in te richten grond beschikbaar, ben je in bezit van het diploma HKB én (para)veterinair of soortgelijke praktijkervaring? Mail ons dan gerust voor meer informatie!

Consulentes voor het geven van Huisdierparty's (PT) Bijbaan

Wij zijn in heel NL opzoek naar consulentes die als bijbaan middels home selling van goede producten voor honden, katten en of paard/pony, op provisie basis party's willen organiseren. Jij bepaalt zelf de frequentie en werktijden en krijgt professionele ondersteuning. Ben jij zelfstandig, enthousiast en verkoop jij graag adviserend? Mail ons dan gerust voor meer info!

Flex Sales Force krachten gezocht

Wij zijn altijd opzoek naar goede commerciële accountmanagers met sales ervaring voor onze Flex Sales Force. Dit werk is vaak projectmatig (bijvoorbeeld bij een productintroductie), of voor een zwangerschapsverlof. Mail ons voor de mogelijkheden in het veterinaire- of dierenspeciaalzakenkanaal. .Mail voor meer informatie!


Merchandiser België (NL - FR) pt

Voor een opdrachtgever van ons zoeken wij een commerciële man/vrouw met vanuit de opleiding kennis van diervoeding hond/kat t.b.v. adviserende verkoopactiviteiten in het dierenspeciaalzakenkanaal. Verkoopervaring? Spreek jij ook nog eens Frans? Mail ons dan snel voor meer info!