Vacatures

Dierverzorger met artikel 12/13

Assisi zoekt per direct een dierverzorger met artikel 12/13 in het bezit voor een fulltime vacature bij een ziekenhuis in Amsterdam. Meer informatie via info@assisi.nl


FT Junior backoffice medewerker (Utrecht)

Zoek jij een ft kantoorbaan? Als klanten helpen jouw ding is, orderverwerking jou aanspreekt, jij jouw talen spreekt en jij collega's graag helpt, dan hebben wij wellicht De baan voor jou! Maak jouw wensen kenbaar via info@assisi.nl dan berichten wij jou!

Diverse technische functies (FT) Utrecht

Er zijn op zowel MLO- als HLO niveau diverse technische functies binnen bij Assisi voor een research organisatie. Ervaring als laboratorium technicus, biotechnicus, medewerker proefstof en monsterbeheer, of HSE manager ? Laat het ons horen via info@assisi.nl en wij nemen contact met jou op.

Voedingsdeskundige voor diverse projecten (pt) Bijbaan Super Premium honden- en kattenvoer, NL

Wij zijn op zoek naar assertieve en communicatief vaardige mensen voor het geven van deskundige adviezen in het dierenspeciaalzakenkanaal. Het betreft een vaste bijbaan voor mininaal een half jaar. Na een gedegen training ga jij in jouw woonomgeving op zaterdag aan het werk. Ben jij commercieel, heb jij kennis van voeding en rassen, ben jij representatief, flexibel en heb jij beschikking (evt lenen) over vervoer? Wat ouder? geen probleem! Mail snel voor meer informatie! 

Franchisenemer dierenpension Nederland

Een eigen dierenpension altijd al een wens geweest? Start je eigen vestiging van een uniek biologisch dierenpension in huiselijke sfeer! Heb jij er ook altijd van gedroomd om je eigen opvang voor honden te starten? Weet je alleen niet hoe of ontbreekt het je aan financiële middelen? Dan is dit dé kans om je droom waar te maken en je wens te vervullen! Heb je een ondernemersgeest, woon je in het buitengebied, heb je tenminste 100 m2 vrij in te richten grond beschikbaar, ben je in bezit van het diploma HKB én (para)veterinair of soortgelijke praktijkervaring? Mail ons dan gerust voor meer informatie!

Paraveterinair Plus

Wij zijn altijd op zoek naar paraveterinairen met extra competenties vanuit ander opleidingen of ervaring die bewust niet meer in een praktijk willen werken. Op dit moment ook een vacature voor 24 uur.  Mail ons gerust voor meer info!

Zomerbaan studenten diergeneeskunde

Ben jij een student diergeneeskunde en kun jij in de zomer ongeveer 6 weken fulltime werken in Amsterdam ? Mail ons dan gerust voor meer info!

Flex Sales Force krachten gezocht

Wij zijn altijd opzoek naar goede commerciële accountmanagers met sales ervaring voor onze Flex Sales Force. Dit werk is vaak projectmatig (bijvoorbeeld bij een productintroductie), of voor een zwangerschapsverlof. Mail ons voor de mogelijkheden in het veterinaire- of dierenspeciaalzakenkanaal. .Mail voor meer informatie!


Merchandiser België (NL - FR) pt

Voor een opdrachtgever van ons zoeken wij een commerciële man/vrouw met vanuit de opleiding kennis van diervoeding hond/kat t.b.v. adviserende verkoopactiviteiten in het dierenspeciaalzakenkanaal. Verkoopervaring? Spreek jij ook nog eens Frans? Mail ons dan snel voor meer info!